За нас

„Ар Ай Ти“ ЕООД предлага консултантски и аутсорсинг услуги в областта на информационните технологии. Ние сме новосъздадена фирма, но екипът ни е стикован и работил заедно повече от 15 години. Помагаме на нашите клиенти да оптимизират бизнеса си, като проектираме,  реализираме и поддържаме цялостни, надеждни IT решения, съобразени с нуждите и бюджета им.
Решението да създадем „Ар Ай Ти“ ЕООД дойде като естествено продължение на дългогодишната ни съвместна работа за голяма българска компания от финансовия сектор. Придобихме професионалния си опит в динамична среда. Грижихме се за бизнес, в който изискванията за надеждност, непрекъсваемост и сигурност на онлайн услугите са от критично значение. Сега това ни помага да намираме бързо, адекватно, ефективно решение на проблемите на нашите клиенти. (Разгледайте секция Case study.)
Мисията ни е да използваме знанията и уменията си, за да подпомогнем развитието и растежа на бизнеси от различни области. Основен принцип, който спазваме в работата си е да предлагаме оптимални решения за мащаба и нуждите на всеки клиент и да поддържаме целия жизнен цикъл на услугата.
Обърнете се към нас, ако търсите стабилен партньор, който вижда уязвимите места във вашата информационна инфраструктура, предлага и реализира най-добрия начин за отстраняването им.