Проекти

CarAssist – личният асистент на твоя автомобил

Car-Assist-news

Клиент

„КЪСТЪМЪР, АСИСТЪНС, РИПЕЪР ЕНД СЪРВИСИЗ-КАРС“ ООД е стартъп за професионално обслужване на лични автомобили и автопаркове с доказана експертиза в сервизния и в застрахователния мениджмънт.

Нужди на клиента

„КАРС“ ООД желаеше да заяви и затвърди интернет присъствието си, чрез промотиране в web пространството на иновативна услуга, насочена към крайния клиент – платформа за онлайн поръчки и абонаменти, комбинирана със CRM, електронен архив, управление на бизнес процеси, отчетност и рипортинг. Екипът на „Ар Ай Ти“ ЕООД бе предпочетен да конструира и управлява плана за дигитална трансформация на бизнеса, заради дългогодишния си опит в автоматизацията на процеси в областта на общото застраховане.

Какво направихме

В рамките на 5 месеца съвместно с дигитална маркетинг агенция „Медия Баскет“  и експерти от офиса на „КАРС“ ООД направихме анализ за обхвата и спецификите на платформата. Реализирана бе нейната архитектура, базирана на актуални практики тип „MVC framework“ и одобрен от клиента дизайн. Конфигурирахме и тествахме всички групи предлагани услуги. Системата поддържа следните основни функционалности:

  • Създаване на профил и асоцииране на неограничен брой МПС. Бързо и лесно заявяване на желана услуга, или комбинация от услуги.
  • Генериране, редакция, потвърждение и съхраняване на заявки, протоколи, договори.
  • Следене на абонаменти.
  • Оценяване за качеството на извършената услуга.
  • Дигитална сервизна книжка – история за всички извършени ремонти и услуги, напомняния за предстоящи дати за подновяване на полици, смени на консумативи, ГТП.
  • Статистики на заведени щети по клиент, МПС, застрахователи и др.
  • Конфигуриране на промоции, създаване на новини.

 

Резултатът

Carassist.bg е проект в развитие. Силната мотивация и създадената атмосфера на ефективно взаимодействие между екипите, гарантира бъдещото разширяване на обхвата на достъпните онлайн услуги. „КАРС“ ООД получи иновативен канал за дистрибуция, който изглежда и работи еднакво добре на всички видове устройства – компютри, мобилни телефони и таблети с различни операционни системи. Платформата е на високо техническо ниво и с визуално издържан дизайн. Тя дава богато количество полезна и структурирана информация. Проектът Carassist.bg допринася за изграждане на доверие към работата на фирмата, чрез прозрачно, пълно и доверено обслужване. През избора и решението за покупка, до сервизната и козметична поддръжка на автомобила – професионалистите на „КАРС“ ООД са на линия, за да ти съдействат и помогнат.

Последни публикации

Архив